04 sep 2012

Op Voka-stage bij Krinkels

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, organiseert jaarlijks via korte stages een ontmoetingsmoment tussen politici en ondernemers. Brussels Parlementslid Annemie Maes tekent voor het derde jaar op rij present. " De stages van Voka geven mij de kans om bedrijven van binnenuit te leren kennen. Het wordt duidelijk hoe ze handelen en waarom. Dit helpt mij om mijn werk als parlementslid nog beter te doen.". Na DHL in 2010 en Van Gansewinkel vorig jaar is dit jaar Krinkels N.V. aan de beurt. Krinkels is een belangrijke landschapsaannemer die gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van de openbare ruimte. Hun activiteiten gaan van beplantingswerken langs (autosnel)wegen, boomonderzoek, projecten voor stadsverfraaiing, voetgangers- en fietspaden, tot aanleg van groendaken.

 

 In het Brusselse parlement houdt Annemie Maes zich o.a. bezig met de thema's mobiliteit en het beheer van de openbare ruimte. Thema's die perfect aansluiten bij de activiteiten van Krinkels. Op deze stage hoopt ze meer zicht te krijgen op hoe beslissingen in de praktijk vorm krijgen en welke praktische zaken daar allemaal bij komen kijken. Maes: "Ik kijk er naar uit meer te leren over wat er gebeurt met wortels van bomen tijdens en na werkzaamheden, welke materialen worden gebruikt voor fiets- en voetpaden, op welke manier onkruid wordt bestreden, ? . Ik ben er van overtuigd dat dit opnieuw een erg leerrijke ervaring zal zijn."

 Stageprogramma van Annemie Maes

Op woensdag 5 september wordt Annemie Maes ontvangen op de site in Londerzeel. Ze krijgt er een rondleiding met uitleg bij het specifieke materieel en een demonstratie van een alternatieve onkruidbestrijding (WAVE). Daarna worden er verschillenden werven in het Brussels Gewest bezocht van o.a. de aanleg van voetpaden en groenbeheer.

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.